Euro 2012: Ρούνεϊ: «Έτοιμος όταν χρειαστεί»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ υποστήριξε πως θα είναι απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά για την 3η αγωνιστική του Euro 2012 που θα έχει και δικαίωμα συμμετοχής.

Η αποβολή του Γουέιν Ρούνεϊ στην αναμέτρηση με τα Σκόπια για τα προκριματικά του Euro 2012, ήταν αρκετή για να του στερήσει το δικαίωμα

να αγωνιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, ο Ρόι Χόντγκσον αποφάσισε να τον επιλέξει για την αποστολή της Αγγλίας καθώς θεωρεί πως η ομάδα του θα τον χρειαστεί για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλώντας για την κατάστασή του, υποστήριξε πως θα είναι απόλυτα έτοιμος όταν τον χρειαστεί η ομάδα του: «Ξεκουράστηκα κάποιες ημέρες και η αλήθεια είναι πως το χρειαζόμουν. Το να βρίσκομαι στην ομάδα είναι πολύ καλό. Πριν από μερικές εβδομάδες μπορούσα να παίξω και θα κάνω καλές προπονήσεις για να είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί η ομάδα», είπε στην ιστοσελίδα της FA ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων».

«Αρχικά, δεν γνώριζα αν ήμουν στα πλάνα του νέου τεχνικού και η αλήθεια είναι πως με ευχαρίστησε το γεγονός ότι με πήρε στην αποστολή. Είναι σημαντικό πλέον να κάνω σωστή προετοιμασία. Είχα αρκετό καιρό να σκεφτώ για το γεγονός ότι θα χάσω τα πρώτα δύο παιχνίδια. Σίγουρα με απογοητεύει, αλλά είμαι ανυπόμονος για το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα και ελπίζω να πάρουμε κάτι από αυτό», είπε ο Ρούνεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα