Και πάλι πρώτη η Γιουβέντους

Με πολύ δύσκολο τρόπο επικράτησε η Γιουβέντους της Τσεζένα με 2-0 και επέστρεψε άμεσα στην 1η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μόλις για δύο ημέρες μακριά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Ιταλία παρέμεινε η Γιουβέντους η οποία μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στην Τσεζένα, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει με 2-0.

Ο Μακρίσιο στο 72’ λύτρωσε τους «μπιανκονέρι» ανοίγοντας το σκορ. Όλα τελείωσαν δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Αντονιόλι έκανε το πέναλτι και αποβλήθηκε με τον Βιντάλ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Με οκτώ παίκτες τελείωσε το

παιχνίδι η Ρόμα απέναντι στην Φιορεντίνα και όπως είναι λογικό ηττήθηκε με 3-0. Ο Ζουάν στο 18’ έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με τον Γιόβετιτς να ανοίγει το σκορ. Στο 44’ ο Γκαμπερίνι έκανε το 2-0 και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι για τους «βιόλα».

Από εκεί και πέρα ο Γκάγκο στο 77’ δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 85’ ο Μπόγιαν κάνοντας το πέναλτι αποβλήθηκε με τον Σίλβα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Σημαντική νίκη για την παραμονή της κατάφερε να πάρει η Μπολόνια που επικράτησε 1-0 της Σιένα με τέρμα του Ντι Βάιο στο 28’. Τέλος Κιέβο και Αταλάντα έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα