«Μπαλωθιά» κορυφής ο Πανηλειακός

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής (4/12) ο Πανηλειακός, μετά τη νίκη του επί του Ρούβα στην 2η αγωνιστική της Football League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου πήραν σπουδαίο «διπλό» στην Κρήτη, καθώς επικράτησαν με 2-1 απέναντι στους νεοφώτιστους, οι οποίοι έκαναν το ντεμπούτο τους στην Football League 2,

μια και την προηγούμενη αγωνιστική είχαν ρεπό.

Από εκεί και πέρα, με το «λευκό» 0-0 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα, με το βαθμό της ισοπαλίας, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς, ενώ η «Μαύρη Θύελλα» σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Στη Μαγούλα, ο τοπικός Αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε σχετικά άνετα με 3-1 της Ζακύνθου και «έπιασε» το σύλλογο του Ιονίου στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα, στην 3η θέση βρίσκεται και ο ΑΟ Χανιά, ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο του «τρίποντο» νικώντας εντός έδρας με 3-1 τον Ηλυσιακό. Τέλος, στο γήπεδο του Ελληνικού, ΑΟ Γλυφάδας και ΠΑΟ Ρουφ μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις, μια και έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα