O Φίλιππος Αμυνταίου πρωταθλητής για 11η χρονιά!

Τον 10ο συνεχόμενο τίτλο του κατέκτησε ο Φίλιππος Αμυνταίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο ανδρών στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης, φτάνοντας τους 11 συνολικά

Ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας, πήρε σήμερα Κυριακή 2η μέρα των αγώνων ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια με τους Θεόδωρο Μασμανίδη (Όπεν), Μιχαήλ Ποποβίδη (-60κ.) και Νίκο Αρτζανίδη (-66κ.) αντίστοιχα και έφτασε συνολικά τα δύο χρυσά, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα μετάλλια.

Τη δεύτερη θέση, με ένα μετάλλιο κάθε απόχρωσης, πήρε ο Εθνικός ΓΣ. με τον Πέτρο Παμπουρτζή, μα κατακτά την Κυριακή στα Όπεν το ασημένιο

μετάλλιο. Την τρίτη θέση πήρε ο ΑΟ Βικτώρια Θεσσαλονίκης με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά λιγότερες 5ες θέσεις, ενώ ακολούθησαν Τζούντο Χαλκιδικής, Πόντος Αμπελοκήπων, Πατρίδα Θεσσαλονίκης, Φιλαθλητικός Σύλλογος Ηρακλείου και Μιρμάνης Ξάνθης.

Ο Θεόδωρος Μασμανίδης πήρε διπλό μετάλλιο καθώς μετά τα -100 κιλά, ήταν πρώτος και στην Όπεν κατηγορία, ενώ ο Δημόκριτος Μανουσαρίδης στα -66 κιλά, υποχρεώθηκε να σταματήσει λόγω τραυματισμού στην ωμοπλάτη στον αγώνα με τον Μιχαήλ Λιλίκιν.

Οι τρεις πρώτοι/ες ανά κατηγορία:

ΑΝΔΡΕΣ

-60 κιλά

1. Μανώλης Σαββίδης (ΑΟ Βικτώρια)

2. Σπάρτακος Τσελαρίδης (ΑΟ Βικτώρια)

3. Γιάννης Παπαχρηστίδης (ΟΤΝ Φιλαδέλφειας)

3. Μιαήλ Ποποβίδης (Φίλιππος Αμυνταίου)

-66 κιλά

1. Γιώργος Αζωίδης (Τζούντο Χαλκιδικής)

2. Μιχαήλ Λιλίκιν (Sakura Κατερίνης)

3. Νίκος Αρτζανίδης (Φίλιππος Αμυνταίου)

3. Βασίλης Φιλόπουλος (ΑΟ Ιλίου)

Όπεν

1.Θεόδωρος Μασμανίδης (Φίλιππος Αμυνταίου)

2. Πέτρος Παμπουρτζής (Εθνικός ΓΣ)

3. Τζιβάν Κελισιάν (Μιθριδάτης ΑΣ)

3. Φίλιππος Κωστικίδης (Μιθριδάτης ΑΣ)

Keywords
Τυχαία Θέματα