«Ήταν συνεργάσιμος ο Κρις Άντερσεν»

Δεν στάθηκε εμπόδιο ο Κρις Άντερσεν στην έρευνα της αστυνομίας, η οποία εξετάζει πλέον το πορνογραφικό υλικό με ανήλικους πρωταγωνιστές του «Birdman».

Θυμίζουμε πως η αστυνομία του Ντένβερ εισέβαλε με ένταλμα στο σπίτι του πρώην νικητή διαγωνισμού καρφωμάτων, λίγες ώρες πριν από τον έκτο αγώνα των Ντένβερ Νάγκετς με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Η ομάδα του Άντερσεν δεν τοποθετήθηκε επίσημα, αλλά απέκλεισε τον παίκτη για ακαθόριστο διάστημα.

Πλέον οι εκπρόσωποι των αρχών δηλώνουν πως θα εξετάσουν τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Άντερσεν. Μάλιστα η διαδικασία

θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, αφού πρέπει να διαπιστωθούν οι χρήστες του PC, στο οποίο βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους. Σημειώνουμε πως η σχετική έρευνα είχε αρχίσει από τον Φεβρουάριο.

Μόλις ολοκληρωθεί η εξέταση των στοιχείων, τότε θα κριθεί αν συντρέχει λόγος έκδοσης εντάλματος σύλληψης του 33χρονου Αμερικανού. Πάντως ο Ρον Χάναβαν, εκπρόσωπος της αστυνομίας, ξεκαθάρισε ότι ο Άντερσεν συνεργάστηκε απόλυτα με την έρευνα, η οποία έγινε μπροστά του εντός του σπιτιού του στο Ντένβερ.

Στην Πολιτεία του Κολοράντο η κατοχή φωτογραφιών πορνογραφικού περιεχομένου ανήλικων παιδιών αποτελεί εγκληματική πράξη. Στην προκειμένη υπάρχουν και στοιχεία περί διαδικτυακών συζητήσεων σεξουαλικού περιεχομένου με παιδιά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη περιπέτεια του Άντερσεν, αλλά σίγουρα η σοβαρότερη. Το 2006, άλλωστε, τιμωρήθηκε με διετή υποχρεωτική αποχή από το ΝΒΑ λόγω χρήσης αντικανονικών ουσιών. Από το 2008, όμως, φάνηκε να μπαίνει σε διαφορετικό «δρόμο», αφού κατέθεσε αρκετά χρήματα υπέρ φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα