Άντιτς: «Έτοιμοι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ»

Την πίστη του στις δυνατότητες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος θεωρεί πως θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τίτλου, εξέφρασε ο Πέρο Άντιτς.

Όπως χαρακτηριστικά θυμήθηκε: «Την πρώτη φορά που ο Ίβκοβιτς προκρίθηκε σε Final 4 με τον Ολυμπιακό οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου. Στη δεύτερη θα πετύχει το ίδιο!».

Αναφορικά με τα συναισθήματά του, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Τα καταφέραμε! Όλοι μάς θεωρούσαν αουτσάιντερ. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε και θα σκεφτούμε την ΤΣΣΚΑ αύριο (12/05). Είναι μεγάλο συναίσθημα να προκρίνεσαι στον τελικό της Ευρωλίγκας, ύστερα από τόσα χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ», ενώ στη συνέχεια δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του: «Είχα πολλές προτάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά επέλεξα τον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος για αυτό. Με νοιάζει πολύ η χημεία και αυτό είναι που έχουμε στην ομάδα. Είμαστε μια παρέα που της αρέσει να παλεύει και πολλές φορές βγαίνουμε ύστερα από κάθε ματς. Έπαιξα με το Βασίλη στο παρελθόν και τον ξέρω πολύ καλά. Είναι σπουδαίο να παίζεις με κάποιον σαν αυτόν, στην ίδια ομάδα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον κόσμο: «Οι οπαδοί μας ήταν καταπληκτικοί, όπως πάντα. Ήταν ο έκτος μας παίκτης σήμερα (11/05). Τώρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ, που είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Ίσως η καλύτερη στην Ευρωλίγκα, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα