Ίκαρος Καλλιθέας: «Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις»

20:37 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής στις χθεσινοβραδινές (06/06) αρχαιρεσίες της κάνει λόγο ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Με σημερινή (07/06) ανακοίνωσή του, που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γ. Σαραντή, καταγγέλλει την ΕΣΚΑΝΑ για αντιδημοκρατική στάση κατά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ο Άκης Μιχαλάς. Ο Ίκαρος εκπόνησε μελέτη για διαφημιστική κεντρικοποιήση των ομάδων της ΕΣΚΑΝΑ,

η πρότασή του όμως ουδέποτε ακούστηκε στη γενική συνέλευση.

Η ανακοίνωση: «Ο Ίκαρος Καλλιθέας έχει εκπονήσει μελέτη για διαφημιστική κεντρικοποιήση των ομάδων της ΕΣΚΑΝΑ. Ωστόσο, δεν επετράπη στον εκπρόσωπό του ή δεν κατάφερε από την ένταση της στιγμής της συνέλευσης να την αναλύσει, ενώπιον των μελών της ένωσης και των εκπροσώπων των ομάδων. Οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της ένωσης στην εκλογική διαδικασία που αντί να επιθυμεί διακαώς να συνταχθεί στις τάξεις της ένα μέλος της Α1, για να προσφέρει ουσιωδώς, εφάρμοσε μια αντιδημοκρατική διαδικασία για να μην μπει στο Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ ένα και μόνο άτομο με το ήθος και την αθλητική διαδρομή σε ολόκληρο το Δ.Σ., του Άκη Μιχαλά, προκαλούν απορία. Επειδή πραγματικά αγαπάμε την ένωση, αγαπάμε την κάθε ομάδα μικρή ή μεγάλη θα εκπονήσουμε το διαφημιστικό πρόγραμμα, με τις ομάδες που το επιθυμούν σε μία κεντρική διαχείριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα