Παλάτος: «Θα βελτιώσουμε τις αγωνιστικές συνθήκες»

20:07 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ιωάννης Παλάτος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στις χθεσινοβραδινές (06/06) αρχαιρεσίες της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής.

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ συγκέντρωσε 32 ψήφους, με τον Ευάγγελο Λυμπεράτο να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 29 και τον Ιωάννη Μακρή να έρχεται τρίτος με 28. Η σταυροδότηση των υπόλοιπων μελών του νέου 11μελούς Δ.Σ. έχει ως εξής: Χαράλαμπος Λιβιεράτος 27, Ιωάννης Μπίρης 25, Θεοδοσία Κανδύλη 24, Παύλος Παλτόγλου 22, Ιωάννης Παπαδημητρίου 22, Κυριάκος Τσίχλας 21,

Δημήτριος Καρανικόλας 21 και Γεώργιος Νικολάκης 21. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν με τις εξής ψήφους οι: Ευθύμιος Παπαευθυμίου 23, Δημήτριος Καραφάντης 22, Βασίλειος Δεβετζόγλου 21 και Γεώργιος Νικολάκης 21.

«Ευχαριστώ τα σωματεία για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλλαν για ακόμη μία φορά τόσο εμένα όσο και τις επιλογές μου με την επανεκλογή. Υπόσχομαι ότι θα τιμήσουμε την ψήφο τους και στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να βελτιώσουμε τις αγωνιστικές συνθήκες των σωματείων που υπηρετούν και εξυπηρετούν το ερασιτεχνικό μπάσκετ», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επανεκλογή του ο Ιωάννης Παλάτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα