Σάντος: «Αισθάνομαι περισσότερο Έλληνας από όλους»!

20:07 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ένα με την Ελλάδα αισθάνεται ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τόνισε πως οι Έλληνες πρέπει να κοιμούνται… ήσυχοι, καθώς οι ποδοσφαιριστές του στο Euro θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου, όχι μόνο να τους κάνουν ξανά υπερήφανους, αλλά να τους προσφέρουν μια χαραμάδα… χαράς στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.


Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής:

Για τη μίξη νεαρών και εμπειρίας:

Λυμπερόπουλος: «Θεωρώ πραγματικά

ότι είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση στα 37 μου χρόνια. Ευλογία να τελειώσω έτσι την καριέρα μου. Νομίζω ότι η μίξη ταλέντου και εμπειρίας είναι το ιδανικότερο για μία ομάδα».

Για το πώς αισθάνονται που πολλοί Ευρωπαίοι αισθάνονται οίκτο για την Ελλάδα:

Λυμπερόπουλος: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για οίκτο, αλλά εφόσον οι αντίπαλοί μας το βλέπουν έτσι να δούμε αν θα δικαιωθούν στον αγωνιστικό χώρο»

Καραγκούνης: «Ήρθαμε να δώσουμε χαρά στους συμπατριώτες μας που το έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή».

Για την πρεμιέρα με την Πολωνία:

Καραγκούνης: «Κάθε πρεμιέρα δύσκολη, αλλά έχουμε δείξει πως θέλουμε τη νίκη. Το σημαντικό στην πρεμιέρα είναι μην χάσεις. Από εκεί και πέρα ξέρουμε τις δυνατότητές μας και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο».

Για το που μπορεί να φθάσει η Εθνική:

Λυμπερόπουλος: «Αυτό που έχει σημασία είναι το αυριανό παιχνίδι. Να παρουσιάσουμε μία πολύ καλή εικόνα. Όταν τελειώσει ο αγώνας να έχουμε ιδρώσει τη φανέλα και να μην μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας».

Για τη σύγκριση πριν 8 χρόνια:

Καραγκούνης: «Είμαι περήφανος που συμμετέχω σε μία μεγάλη διοργάνωση που έχουμε κατακτήσει. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως οι Πολωνοί έχουν το άγχος. Εμείς θα παίξουμε εκτός έδρας και μακάρι να έχει την ίδια κατάληξη».

Για το ότι η Ελλάδα θεωρείται φαβορί:

Λυμπερόπουλος: «Δεν ασπάζομαι καθόλου την άποψη του Σμούντα ότι είμαστε φαβορί. Οι Πολωνοί θα είναι αυτοί που θα θέλουν να κερδίσουν μπροστά στο κόσμο τους. Εγώ εύχομαι να μην το καταφέρουν».

Σάντος: «Κλειδί της Ελλάδας είναι η άμυνα, αλλά αν δεν είχαμε και αρετές στο επιθετικό παιχνίδι δεν θα βρισκόμασταν εδώ. Είναι σίγουρο πως όλες οι ομάδες έρχονται με όνειρα να φθάσουν μακριά. Δεν είμαστε διαφορετική περίπτωση, αλλά εγώ αυτό που θέλω να δω από τους ποδοσφαιριστές μου είναι να είμαστε σίγουροι πως έχουμε κάνει τα πάντα για να δώσουμε χαρά στην Ελλάδα και να βγάλουμε στο γήπεδο όλα τα στοιχεία που μας έφεραν εδώ.

Καταλαβαίνετε πως αν αρχίσω να λέω τα αρνητικά της Πολωνίας, είναι σαν να τους έδινα στο πιάτο το φαΐ. Τη σεβόμαστε, είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να βρω τις κατάλληλες λύσεις για να τους χτυπήσω στα αδύναμα σημεία.

Αν δεν είχαμε κάποιο πλάνο για να τους χτυπήσουμε θα είχαμε μείνει σπίτι μας για διακοπές, αλλά είμαστε εδώ. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο έχει τρία αποτελέσματα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τη Νίκη. Ο αντίπαλος είναι δυνατός, θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων, όμως

Keywords
Τυχαία Θέματα