Ικανοποίηση για δύο στον Ολυμπιακό

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε το προβάδισμα στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ με τον Πανιώνιο, αλλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν επαναπαύεται.

Ο Σέρβος τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του για να δώσει άλλους δύο αγώνες σε διάστημα μόλις τριών ημερών και, παράλληλα, προσπαθεί να διατηρήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση. Οι Πειραιώτες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς που είναι προγραμματισμένο για αύριο (26/04), και πάλι στο ΣΕΦ.

Στόχος τους δεν είναι άλλος από τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους, με την οποία θα κάνουν το 2-0 και θα θέλουν μετά μόλις ένα ροζ φύλλο, στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους τελικούς.

Παράλληλα, ικανοποίηση υπάρχει για την εικόνα που παρουσίασαν χθες (24/04), στο ΣΕΦ, οι Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Τζόι Ντόρσεϊ. Σε αμφότερους στηρίζει πολλά το τεχνικό επιτελείο, αν και τον τελευταίο καιρό η απόδοσή τους δεν ήταν η αναμενόμενη. Στον πρώτο ημιτελικό με τον Πανιώνιο, πάντως, έδειξαν πως είναι θέμα χρόνου να βρουν εκ νέου τα πατήματά τους, γεγονός που χαροποίησε τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βαγγέλη Αγγέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα