Ντι Ματέο: Πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους

08:02 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι, αν και με παίκτη λιγότερο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, κατάφερε να αντέξει στην πίεση της Μπαρτσελόνα και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ παρότι, όπως υποστήριξε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν ξεγραμμένη την αγγλική ομάδα.

Σε δηλώσεις του μετά το 2-2 στο "Καμπ Νου", ο πανευτυχής προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Είμαι εξουθενωμένος αλλά πανευτυχής για την πρόκριση. Η Μπαρτσελόνα είναι φανταστική ομάδα και παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο, αλλά εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τους παίκτες μου που φτάσαμε

στον τελικό. Πρόκειται για μεγάλο επίτευγμα. Πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους. Δεν περιμέναμε να παίξουμε με δέκα παίκτες και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για εμάς στην πορεία του ματς, αλλά ό,τι καταφέραμε δείχνει το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Ο αντίπαλος προφανώς ήταν το φαβορί, είναι πολύ δυνατή ομάδα και είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιτυχία μας".
Για την αποβολή του Τζον Τέρι έπειτα από την κλωτσιά στον Αλέξις Σάντσες, ο Ντι Ματέο δήλωσε: "Ο Τέρι είναι ένας φανταστικός παίκτης και ηγέτης της ομάδας. Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος στην ζωή του. Δεν είμαι νευριασμένος μαζί του. Όλοι είμαστε άνθρωποι και ουδείς είναι αλάθητος".
Ο Ντι Ματέο ρωτήθηκε ποια προτιμά αντίπαλο στον τελικό, την Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπάγερν Μονάχου με τον Ιταλό τεχνικό να απαντά: "Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Αυτό που μετρά είναι η πρόκριση στον τελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα