Η υγρασία… εμπόδιο για Μπολτ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Οι καιρικές συνθήκες και κυρίως η υγρασία στο Λονδίνο είναι πολύ πιθανό να κοστίσουν στο Γιουσέιν Μπολτ την ευκαιρία να καταρρίψει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε ο προπονητής του Γκλεν Μιλς.

Αν και ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έχει υποσχεθεί κάτι θεαματικό στους Ολυμπιακούς, ο προπονητής του είπε ότι για μια νέα κατάρριψη του παγκοσμίου

ρεκόρ ίσως ζητάμε αρκετά. «Δεν είμαι σίγουρος ότι στο Λονδίνο θα έχουμε τις κατάλληλες θερμοκρασίες. Αν έχουμε τις ίδιες συνθήκες όπως στο Βερολίνο, κάτι τέτοιο είναι δυνατό. Είναι πολύ δυνατός κι έχει κάνει καλή προετοιμασία», είπε χαρακτηριστικά για τις πιθανότητες του Μπολτ να τρέξει σε χρόνο 9.4.

Πάντως τόνισε, ότι βασικός στόχος του είναι να διατηρήσει τους τίτλους του από το 2008 στο Πεκίνο, σε 100μ, 200μ και 4χ100μ αλλά δεν θα επιχειρήσει και ένα τέταρτο χρυσό μετάλλιο στα 4χ400μ, επειδή το πρόγραμμα στους Ολυμπιακούς δεν το επιτρέπει. «Ο πρώτος γύρος της σκυταλοδρομίας 4χ400μ στις 9 Αυγούστου είναι την ίδια ημέρα με τον τελικό στα 200μ. Ο τελικός στα 4χ400μ και ο πρώτος γύρος στα 4χ100μ γίνονται την αμέσως επόμενη ημέρα», είπε ο Μιλς.

Keywords
Τυχαία Θέματα