Η βραδιά του Λουγκάνο

Η Ουρουγουάη συνέτριψε με 4-1 την Βολιβία στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι έπειτα από την κατάκτηση του Copa America ξεκινώντας ιδανικά την πορεία της προς το παγκόσμιο κύπελλο του 2014.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Ντιέγκο Λουγκάνο, καθώς σκόραρε δύο φορές και φλέρταρε με το χατ τρικ κόντρα στην αποδιοργανωμένη άμυνα της Βολιβίας στα τελευταία είκοσι λεπτά. Πάντως, ο Λούις Σουάρεζ άνοιξε το σκορ στο τέταρτο λεπτό, ενώ στο 18ο ο Ρούντι Φερνάντεζ ισοφάρισε. Μόλις οκτώ λεπτά αργότερα ο Λουγκάνο

έδωσε πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο Έντινσον Καβάνι διαμόρφωσε το 3-1 στο 35ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Βολιβιανοί έπαιξαν περισσότερο ανοικτά και στο 72ο λεπτό ο κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε για δεύτερη φορά. Στο 88ο λεπτό, ο Μαρσέλο Μορένο μείωσε σε 4-2 με πέναλτι, αλλά οι γηπεδούχοι έφθασαν στους τρεις βαθμούς στην «μαραθώνια» διαδικασία προκριματικών αγώνων.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Λουγκάνο, Κάσερες, Γκοντίν, Α. Περέιρα (56’ Φουσίλε), Μ. Περέιρα, Αρέβαλο, Πέρεζ, Φορλάν, Σουάρεζ, Καβάνι (71’ Ροντρίγκεζ).
Βολιβία: Αρίας, Άλβαρεζ, Ράλντες, Γκαρσία, Γκουτιέρεζ, Φλόρες (83’ Τσάβεζ), Ρόμπλες, Ρόχας (61΄Βάκα), Σαουσέδο (46’ Πένια), Καρντόζο, Μορένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα