Η Παναχαϊκή «πέρασε» από τον Εύοσμο 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα

Σημαντική νίκη στην «μάχη» που δίνει για την συμμετοχή στα play off της ανόδου στην Super League πανηγύρισε η Παναχαϊκή το απόγευμα της Κυριακής (22/4) επικρατώντας με 2-1 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο.

Οι «ροσονέρι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 20’ με τον Ντίνα, σε μία φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ του σκορ, ωστόσο στο 26’ ο Φουρτάδο

με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Στο 67’ ο Φατιόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Σαχινίδης μείωσε σε 2-1 για τον Αστέρα που έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Με ένταση στα επίσημα ξεκίνησε η αναμέτρηση στο «κεκλεισμένων των θυρών» γήπεδο του Ευόσμου, όταν ο Αλέξης Κούγιας έκανε την εμφάνισή του και προκάλεσε τις αντιδράσεις των διαπιστευμένων φίλων του Αγροτικού που έδωσαν το «παρών».

Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 4’ όταν έπειτα από κόρνερ του Μαργαρίτη, ο Πουρής έδιωξε με τις γροθιές, ωστόσο, η μπάλα… στρώθηκε στον Καθάριο, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα η Παναχαϊκή «πατούσε» καλύτερα και με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου άνοιξε το σκορ με τον Ντίνα. Συγκεκριμένα, ο Φουρτάδο έκανε την κάθετη μπαλιά και ο άσος των «ροσονέρι» με πλασέ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Η συγκεκριμένη φάση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους «σταχυοφόρους», καθώς ο Ντίνας ξεκίνησε από ελεγχόμενη θέση.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το γκολ των Αχαιών έδωσε άλλο… αέρα στην ομάδα του Γιάννη Παπακώστα, η οποία στο 26’ διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Φατιόν έκανε την σέντρα και με κεφαλιά ο Φουρτάδο σημείωσε το 2-0 για τους «ροσονέρι».

Ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ωστόσο, ο Πουρής αντέδρασε σωστά στο φάουλ του Καθάριου στο 35’ και απομάκρυνε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σαχινίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Καπνίδη, σε μία προσπάθεια του Κούτση να αλλάξει την εικόνα των γηπεδούχων και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούσαν.

Ωστόσο, στο 67’ οι αριθμητικές ισορροπίες χάλασαν, καθώς ο Φατιόν είδε την κόκκινη κάρτα, τέσσερα λεπτά μετά την πρώτη κίτρινη που είχε αντικρίσει από τον διαιτητή Τζήλο. Μάλιστα, ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε άμεσα να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα, καθώς έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σαχινίδης με πλασέ μείωσε σε 2-1.

Στην συνέχεια, οι «πράσινοι» αύξησαν την πίεσή τους για να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης, ωστόσο στο 73’ ο Πουρής πρόλαβε την κίνηση του Σαχινίδη και δέκα λεπτά αργότερα ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε την κεφαλιά του επιθετικού του Αγροτικού.

Στο 88’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Καρακατσάνης έκανε τη σέντρα, η μπάλα φέρεται να βρήκε σε χέρι αμυντικού της Παναχαϊκής, ωστόσο, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο τελικό 2-1 για την Παναχαϊκή η οποία πήρε μια σημαντική ν

Keywords
Τυχαία Θέματα