Παλικαρίσια νίκη Θρασύβουλου με αγγλικό σκορ

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στη Φυλή, όπου ο Θρασύβουλος επιβλήθηκε με 4-3 του Φωκικού, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 42’.

Οι «πράσινοι» παίζοντας με ψυχή και τρομερή θέληση, κατόρθωσαν να πάρουν μια σπουδαία νίκη που τους δίνει βαθμολογική ανάσα, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον ίδιο στόχο. Για τον Θρασύβουλο σκόραραν ο Ντακόλ στο 12’, και ο Ντα Σίλβα που πέτυχε χατ τρικ (22’, 70’ και 74’). Για τον Φωκικό δίχτυα βρήκαν οι Διαμαντόπουλος με πέναλτι στο 43’, στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Καρράς των γηπεδούχων, καθώς και οι Δημητρίου (57’) και Ταμπάκης στο 72’.

Τον ίδιο στόχο έχουν

Θρασύβουλος και Φωκικός, να παραμείνουν στην κατηγορία, γι’ αυτό η νίκη ήταν απαραίτητη και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 12’. Ο Ντα Σίλβα πλάσαρε τον Βρονταρά, , η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Ντακόλ στην επαναφορά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στην ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή, που στο 22’ διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Ντα Σίλβα με πλασέ έκανε το 2-0, σε ένα ιδανικό ξεκίνημα για τον Θρασύβουλο.

Στη συνέχεια ο Φωκικός προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας διπλή ευκαιρία στο 24’ με τους Διαμαντόπουλο και Ταμπάκη. Στο 42’ η ομάδα της Άμφισσας κέρδισε πέναλτι, με τον Καρρά να ανατρέπει τον Καλλέργη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Θρασύβουλου. Ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και μείωσε σε 2-1, σκορ που διατηρήθηκε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο, και στο 55’ ο Φωκικός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ταμπάκη από τον Ψιάνο, αλλά ο διαιτητής Ζούγρας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Δημητρίου μετά από φάουλ του Μπουλούλη με σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 59’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ροκάστλ.

Στο 70’ ο Θρασύβουλος πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Ντα Σίλβα να κάνει το 3-2 με ατομική ενέργεια. Η απάντηση του Φωκικού ήταν άμεση, καθώς στο 72’ ο Ταμπάκης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 3-3. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντακόλ έστρωσε στον Ντα Σίλβα και ο τελευταίος με άπιαστο σουτ σημείωσε το 4-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κασμερίδης, Ψιάνος, Καρράς, Σκόνδρας (68’ Καλαμιώτης), Σύρος, Βλάχος, Καρλόπουλος (46’ Ζουμπουλάκης), Μπεγκόνια, Ροκάστλ (60' Βασιλείου), Ντακόλ, Ντα Σίλβα.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Χαλούλος, Θωμόπουλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος (86’ Ντος Σάντος), Μπουλούλης (64’ Κανελλόπουλος), Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (91’ Νικόλτσης).

Keywords
Τυχαία Θέματα