LIVE Ατρόμητος - Ολυμπιακός

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό, στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης μέσω του Onsports!

Περιστεριώτες και Πειραιώτες κάνουν σήμερα

(22/04, 19:00)... πρόβα τελικού, καθώς διασταυρώνουν τα αγωνιστικά τους ξίφη, έξι μέρες πριν την σπουδαία «μονομαχία» τους στον τελικό του φετινού κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό ευελπιστώντας σε μία καλή εμφάνιση και σ' ένα θετικό αποτέλεσμα στο φινάλε του πρωταθλήματος, στο οποίο η ομάδα του Περιστερίου πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, ενώ στην αντίπερα όχθη, οι πρωταθλητές θέλουν να κλείσουν με μία ακόμα νίκη τις υποχρεώσεις τους για την Super League, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι, φυσικά, θέλουν τη νίκη και για... ψυχολογικούς λόγους ενόψει του τελικού κυπέλλου (28/04, 20:30) στο ΟΑΚΑ.

Παρακολουθήστε LIVE, λεπτό προς λεπτό, μέσω του Onsports, την εξέλιξη της ενδιαφέρουσας αναμέτρησης στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και Ολυμπιακού

Keywords
Τυχαία Θέματα