Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Δεν είναι μόνο ότι πρέπει να φύγει αλώβητη από το «Μετροπόλ» κόντρα στην πρωταθλήτρια Λιλ στο ντέρμπι που δεσπόζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος…

Δεν είναι πως την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τη «μισητή» Σεντ Ετιέν στο «Ζερλάν» και πρέπει να παραμείνει σε επαφή και γιατί όχι να πιάσει κορυφή…

Είναι πως ενδιάμεσα η Λιόν θέλει να αποδειχθεί αφιλόξενη και στη Ρεάλ Μαδρίτης για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League!

Οι «Λιονέ» έχουν μπροστά τους ένα δεκαήμερο… φωτιά και την

ώρα που η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ντιζόν, θέλουν να στείλουν ηχηρό μήνυμα σε πρωτευουσιάνους και εν δυνάμει πρωταθλητές πως μοναδικός τους στόχος είναι να επανακτήσουν τα εγχώρια σκήπτρα!

Παράλληλα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση Μαρσέιγ ευελπιστεί να πάρει μαζεμένους τους βαθμούς που κέρδισε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του «Σαμπιονά», πανηγυρίζοντας το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα κόντρα στην Αζαξιό στο «Βελοντρόμ», την ίδια ώρα που η δεύτερη της βαθμολογίας Μονπελιέ δοκιμάζεται στο «Μισέλ Ντ’ Ορνανό» από την Καέν.

Μεγάλη ευκαιρία για την Μπορντό να πάρει επίσης τη δεύτερη νίκη και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κόντρα στην αδύναμη αλλά και δυσκολοκατάβλητη Μπρεστ (που προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες) στο «Σαμπάν Ντελμά», ενώ να διατηρήσει την πολύ καλή παράδοση που έχει στο «Αμπέ Ντεσάμπ» κόντρα στη Ρεν θέλει η Οσέρ. Σεντ Ετιέν – Βαλενσιέν, Λοριάν – Τουλούζ, Σοσό – Εβιάν και Νανσί – Νις οι υπόλοιπες αναμετρήσεις που συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Δείτε τη βαθμολογία, τις αγωνιστικές και όλα τα αποτελέσματα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα