Η Κέιτ Άπτον όπως την είδε ο Ρίτσαρντσον: Εντελώς γυμνή! (photos+video)

03:42 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο λατρεμένος φωτογράφος των διασήμων του Χόλυγουντ έφτιαξε το βράδυ των ανδρών του διαδικτύου με ένα μικρό δείγμα από τις σέξι λήψεις της «καυτής» βασίλισσας των μπικίνι.


Ο Τέρι Ρίτσαρντσον έκανε μια επαγγελματική φωτογράφιση με την Κέιτ Άπτον για Harper’s Bazzar μεταμορφώνοντας το σέξι κορίτσι του Sports Illustrated σε μια σικάτη ντίβα αλλά στα παρασκήνια φρόντισε να ικανοποιήσει δύο μεγάλους πόθους των εκατομμυρίων θαυμαστών της.

Αρχικά φωτογράφισε το χυμώδες μοντέλο εντελώς γυμνό σε ένα ροζ φόντο, με ελαφρύ μακιγιάζ σε ροζ τόνους και μια διάχυτη ροζ ατμόσφαιρα ενώ στη συνέχεια της ζήτησε να φορέσει το συναρπαστικά μικροσκοπικό μπικίνι από το εξώφυλλο του Sports Illustrated και να χορέψει για εκείνον το Cat Daddy.

Η Κέιτ υπάκουσε αν και τα βλέμματα των συνεργατών του Ρίτσαρντσον ήταν τόσο έντονα ώστε έβαλε τα γέλια φωνάζοντάς τους «Αυτό ήταν όλο παιδιά, αυτό ήταν ακριβώς όσο χρειάζεστε»! Ο εκκεντρικός φωτογράφος ανέβασε αμέσως το βίντεο στο youtube αλλά κάποιος παραπονέθηκε ότι είναι πολύ σέξι και… το μπλόκαραν αμέσως.

Μία μέρα μετά, όμως, ζήτησαν δημοσίως συγγνώμη από το 19χρονο μοντέλο ισχυριζόμενοι ότι «Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά στο σάιτ, που μερικές φορές παίρνουμε λάθος αποφάσεις»!

Το βίντεο επέστρεψε αμέσως στη θέση του και η google υποσχέθηκε να άρει σύντομα και τον ηλικιακό περιορισμό καθώς ουσιαστικά δεν παραβιάζεται κάποιος όρος περί γυμνού.

Αμέσως μετά ο Ρίτσαρντσον δημοσίευσε στο διαδίκτυο και μια σειρά από τις ροζ φωτογραφίες της γυμνής Κέιτ.

Δείτε το απαγορευμένο βίντεο της Κέιτ Άπτον για τη λογοκρισία του οποίου η google αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη:

Keywords
Τυχαία Θέματα