Επικρατέστερος ο Φιλ Τζάκσον για τον πάγκο των Νικς

03:12 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

«Ακούστηκαν» πολλά ονόματα, αλλά η διοίκηση των Νιου Γιορκ Νικς φαίνεται πως θα καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Φιλ Τζάκσον, ώστε ο έμπειρος κόουτς να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία τη νέα σεζόν.

Για την ώρα οι Νεοϋορκέζοι έχουν προσωρινό κόουτς τον Μάικ Ουόντσον και είναι πίσω με 3-0 νίκες στη σειρά με τους Μαϊάμι Χιτ. Ωστόσο αυτά τα δεδομένα δεν αποτρέπουν τις σκέψεις αναφορικά με τον σχεδιασμό του 2012-13 και την εξέταση πιθανών νέων προπονητών.

Θυμίζουμε πως το αρχικό

φαβορί ήταν ο Τζον Καλιπάρι και στη συνέχεια κέρδισε πόντους το ενδεχόμενο μονιμοποίησης του Ουόντσον. Πλέον προκύπτουν έντονες φημολογίες για συνεργασία με τον Τζάκσον, 11-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σαν κόουτς.

Δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Ο 66χρονος προπονητής είχε δηλώσει πέρσι ότι δεν θα επανέλθει σε πάγκο ομάδας του ΝΒΑ, αλλά δεν αποκλείει πλέον το ενδεχόμενο, σύμφωνα με το περιβάλλον του. Άλλωστε η προσφορά που μάλλον θα δεχθεί από τους Νικς, θα είναι αρκετά υψηλή, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Αμερικανών.

Keywords
Τυχαία Θέματα