Μπάλα αξίας 418,250 δολαρίων!

03:12 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Μία «σημαδιακή» μπάλα του μπέιζμπολ άλλαξε κάτοχο έναντι 418,250 δολαρίων και άλλα νέα από τον χώρο του αθλήματος.

Πρόκειται για τη μπάλα που πέρασε κάτω από τα πόδια του first baseman των Μπόστον Ρεντ Σοξ, Bill Buckner, στο World Series του 1986. Αυτό το λάθος προκάλεσε δύο runs υπέρ των Νιου Γιορκ Μετς, οι οποίοι συνέχισαν

και κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Το 1992 η ίδια μπάλα αγοράστηκε έναντι 93,000 δολαρίων και το 2000 έναντι 64,000 δολαρίων. Στη νέα δημοπρασία η αξία της εκτοξεύθηκε.

Τέλος καριέρας για Rivera

Ρήξη μηνίσκου αποκάλυψαν οι ακτινογραφίες στο δεξί γόνατο του Mariano Rivera (φώτο). Φαίνεται πως ο τραυματισμός του κορυφαίου closer στην ιστορία του MLB σε ανύποπτη φάση θα προκαλέσει το τέλος της καριέρας του. Για την ώρα ο David Robertson θα αναλάβει τα καθήκοντά του στους Νιου Γιορκ Γιάνκις.

Αλλάζουν closer οι Καμπς

Ο Carlos Marmol δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν και δεν είναι πια closer pitcher των Σικάγο Καμπς. Οι James Russell και Rafael Dolis θα μοιραστούν στο εξής τον ρόλο του στους αγώνες των εκπροσώπων της «πόλης των ανέμων».

Από τους Έιντζελς στους Ντότζερς ο Abreu

Μία εβδομάδα ύστερα από την αποδέσμευσή του από τους Λος Άντζελες Έιντζελς, ο Bobby Abreu υπέγραψε συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Ντότζερς. Ο Justin Sellers υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα, ώστε να δημιουργηθεί χώρος στο βασικό ρόστερ για τον 38χρονο outfielder.

Πήραν Komatsu οι Τουίνς

Τον Erik Komatsu απέκτησαν οι Μινεσότα Τουίνς, αφού ο 24χρονος outfielder τοποθετήθηκε στον κατάλογο των waivers από τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Παράλληλα ο third baseman, Sean Burrroughs, και ο outfielder, Clete Thomas, υποβιβάστηκαν στη δεύτερη ομάδα.

Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Berkman

Από τις 19 Απριλίου τοποθετήθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών ο Lance Berkman. Πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό στον δικέφαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα