Η επόμενη ημέρα στη «μετά-Βαλβέρδε» εποχή…

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και η επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό έχει ως… αβέβαιο το μέλλον αρκετών παικτών που ήταν τα «αγαπημένα» του Ισπανού τεχνικού.

Πρώτος ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος αγωνίζεται

ως δανεικός από την Βιγιαρεάλ και υπάρχει οψιόν αγοράς του η οποία αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ισπανός αμυντικός αποκτήθηκε μετά από εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε και θα πρέπει να θεωρηθεί… απίθανο να δώσει ο Ολυμπιακός τα παραπάνω χρήματα.

Αβέβαιο μοιάζει και το μέλλον του Νταβίντ Φουστέρ, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από την Τουρκία, ενώ να θυμίσουμε πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν η πρώτη μεταγραφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού…

Ερωτηματικό υπάρχει και δίπλα στον Πάμπλο Ορμπάιθ, το φετινό βαρόμετρο του Ολυμπιακού στην μεσαία γραμμή. Ο Βάσκος μέσος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, ωστόσο η αποχώρηση του «τσινγκούρι» από τους Πειραιώτες πιθανότατα σημαίνει και την επιστροφή του Ορμπάιθ στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Όσο για τον Ζαν Μακούν, θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο το γεγονός πως θα γίνει μια συζήτηση με την Άστον Βίλα (αν δεν έχει γίνει ήδη), ώστε μα παραμείνει ο Καμερουνέζος στον Πειραιά, όχι όμως με τα 3,5 εκατομμύρια που έχει ως ρήτρα αγοράς.

Τέλος, υπάρχουν και παίκτες που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν, όπως ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Φρανσουά Μοντέστο, με την παραμονή του Σουηδού να πρέπει να θωρείται μόνο ως δεδομένη…

Keywords
Τυχαία Θέματα