Φεύγει ο Φερέιρα, αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα

Προβληματισμένος και σκασμένος εμφανίζεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με την αδράνεια που παρατηρείται στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει, αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση.

Όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα «Πράσινη», ο Πορτογάλος τεχνικός είναι δυσαρεστημένος μετά τα μηδενικά αποτελέσματα που υπήρξαν στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (18/04)

και φέρεται να έχει χάσει την πίστη του ότι θα βρεθεί λύση για να βγει ο Παναθηναϊκός από το αδιέξοδο.

Σε συζητήσεις που είχε ο Φερέιρα με τους άμεσους συνεργάτες του δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του, ενώ έλεγε χαρακτηριστικά: «Δεν βλέπω πλέον πως θα βρεθεί λύση εδώ που φτάσαμε».

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συνεχίσει κανονικά στον Παναθηναϊκό μέχρι τη λήξη των play offs, ωστόσο σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι άμεσα στα διοικητικά της ομάδας, τότε θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Φερέιρα έχει ξεπεράσει τα όριά του, ενώ φέρεται να χάνει και την υπομονή του, καθώς είχε αναλάβει και το δύσκολο έργο να κρατήσει τις ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και οι περισσότεροι παίκτες, οι οποίοι επίσης είναι απογοητευμένοι. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι θα κάνουν υπομονή μέχρι τα play offs και μέχρι τότε δεν σκέφτονται να καταθέσουν προσφυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα