Η Α.Ε. Ποντίων «γάζωσε» (4-0) τον Οδυσσέα Αναγέννησης

Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο σημείωσε η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης επί του Οδυσσέα Αναγέννησης, με σκορ 4-0, στον αγώνα που άνοιξε (16/12), την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Football League 2.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, σε αντίθεση με τους Σερραίους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.

Το χορό των γκολ

άνοιξε στο 14΄, ο Τσιτλακίδης με διαγώνιο σουτ (1-0). Στο 50΄ο Χασιώτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ.

Στο 61΄ο Σαπάνης με σουτ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 84΄ ο ίδιος παίκτης, διαμόρφωσε το τελικό 4-0, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπούμπας από την Ήπειρο, ο οποίος στο 62΄απέβαλλε τον Μπασιούκα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (Λεωνίδας Μπίλης): Κελπέκης, Σαββίδης (59΄Χιντζίδης), Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροΐρης, Τσιτλακίδης (64΄Χιονίδης), Γούλας, Μουρατίδης, Βεϊδαμένιδης (59΄Κυβρακίδης), Σαπάνης, Κωνσταντινίδης.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Σάκης Αλεξίου): Σαμουηλίδης, Δρούζας, Χατζημιχαήλ, Λαμπερνάκης, Μαγγανάς, Μπάκανος, Κιουρτσίδης (78΄ Τσελεμπής), Κοσμάς (71΄Ζάκοφ), Μπλατσέρης (60΄Κεφαλάς), Μπασιούκας, Πιπινίκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα