Μπήκε ο Χολέμπας, καλύτερα ο Ιμπαγάσα

Στις προπονήσεις επέστρεψε την Παρασκευή (16/12) ο Ολυμπιακός μετά το ρεπό της Πέμπτης (15/12), ξεκινώντας την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη. Στο ομαδικό πρόγραμμα μπήκε ο Χολέμπας, η συμμετοχή του οποίου όμως θα κριθεί αύριο (17/12), καλύτερα νιώθει ο Ιμπαγάσα, που ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Με τον Χολέμπας

να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και να παίρνει μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού ξεκίνησε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ελληνογερμανός αμυντικός είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς, ωστόσο έχει μείνει πίσω από φυσική κατάσταση και ο Βαλβέρδε θα γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του μετά την προπόνηση του Σαββάτου (17/12).

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Ο αργεντίνος δεν πρόκειται να παίξει κόντρα στου γιαννιώτες, ωστόσο ενδεχομένως να προλάβει το ματς του Κυπέλλου με τον Πιερικό.

Νοκ άουτ από το ματς με τον ΠΑΣ είναι και οι Φέισα, Μέλμπεργκ, με τον πρώτο να κάνει θεραπεία και τον σουηδό ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο. Ο Μακούν έκανε επίσης θεραπεία, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (17/12) με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00GR στο Ρέντη.

Σε ότι αφορά την 11άδα, ο Βαλβέρδε δεν έδειξε το παραμικρό σήμερα, αφού όσοι αγωνίστηκαν στη Λιβαδειά έκαναν αποθεραπεία. Πολλές είναι πάντως οι πιθανότητες να μην προχωρήσει σε αλλαγές και να επιλέξει τους ίδιους, που ξεκίνησαν το ματς κόντρα στους βοιωτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα