Γρηγορίου: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε τον Πανσερραϊκό 3η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Μετά τη νίκη (3-1) σε βάρος της Παναχαϊκής ο τεχνικός των «λιονταριών» εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη σήμερα. Παρ’ όλο όμως που πετύχαμε μια τόσο σημαντική νίκη είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Πραγματικά είμαστε άτυχοι και το λέω παρότι τείνουμε να γίνουμε γραφικού. Θεωρώ ότι μετά την Βέροια και

τον Πανθρακικό είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Πιέσαμε την Παναχαϊκή αλλά από μια αδράνεια δεχθήκαμε γκολ. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, πιστέψαμε στη νίκη. Στο β’ μέρος μείναμε πίσω γιατί ήμασταν κουρασμένοι και θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και κάναμε ότι πρέπει. Η Παναχαϊκή δεν είχε παίξει την προηγούμενη αγωνιστική.

Πρέπει να κερδίσουμε τον Βύζαντα, αλλά και πάλι δεν εξαρτάται από εμάς. Η στενοχώρια είναι έκδηλη στα αποδυτήρια της ομάδας μου μετά και από την εξαιρετική μας εμφάνιση αλλά και τη νίκη. Παίξαμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Δυστυχώς δεν είναι στα πόδια μας να μπούμε στα play off, πρέπει και οι αντίπαλοί μας να κάνουν γκέλες».

Keywords
Τυχαία Θέματα