Βλοντάκης: «Θέλουμε να κάνουμε το νησί υπερήφανο!»

Ο φουνταριστός της Χίου, Αντώνης Βλοντάκης αναφέρθηκε στο Final 4 του πόλο ανδρών στο Αργοστόλι ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον αποκλεισμό της νησιώτικης ομάδας από την τελική φάση του πρωταθλήματος.

«Έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ για το γεγονός ότι ένας μεγάλος στόχος που θέσαμε από την αρχή, να βρεθούμε στους τελικούς και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, δεν πραγματοποιήθηκε. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε πικραθεί. Όσο και αν έχουμε πονέσει μαζεύουμε τα κομμάτια μας και πάμε να δώσουμε δυο παιχνίδια στην Κεφαλονιά με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να καταφέρουμε να

κάνουμε αυτό το νησί περήφανο! Γιατί η Χίος μπορεί να μην διαθέτει την ιστορία που έχει ο Ολυμπιακός στο άθλημα του πόλο, έχει όμως κατακτήσει ένα κύπελλο Ελλάδος πριν από πολλά χρόνια, δεν είναι αμελητέα ποσότητα για αυτό και τώρα αγωνίζεται στο Final 4 μαζί με τις 3 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε πει ότι αυτές οι 4 ομάδες δικαιούνται από ένα 25% για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θα δώσουμε ό, τι έχουμε και δεν έχουμε για να γίνει το 25%, 100% δικό μας», δήλωσε στο σάιτ της ΚΟΕ, ο φουνταριστός της Χίου Αντώνης Βλοντάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα