Γκράθια: «Να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση»

Ικανοποιημένος από την νίκη με 2-0 επί της Δόξας Δράμας, όχι όμως και από την εμφάνιση της Κέρκυρας, έμεινε ο Χάβι Γκράθια.


Ο προπονητής των Φαιάκων, σχολιάζοντας το παιχνίδι με τους «μαυραετούς» στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε:

«Να συγχαρώ τη Δόξα, που παρά τα προβλήματα που έχει, είναι μις άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Όσο για το σημερινό ματς, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την απαραίτητη ένταση, παρά τις δυσκολίες, κυρίως λόγω της ώρας. Μπορέσαμε να πετύχουμε δύο γκολ,

αλλά πρέπει να σταθούμε στο γεγονός, ότι μετά το πρώτο μας τέρμα, ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση στο παιχνίδι. Δεν κάναμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Δώσαμε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, γιατί θέλαμε ν’ αποκτήσουν ρυθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι, γι’ αυτό καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει την Κυριακή».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης, είπε:

«Είχαμε πολλά προβλήματα. Είμαστε ταλαιπωρημένοι από την υπερπροσπάθεια που κάναμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν είχαμε την φρεσκάδα που χρειαζόμασταν για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Κέρκυρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα