Αναστασιάδης: «Δική μου η ευθύνη»

Απίθανα χαρακτήρισε τα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΣ από τον Αστέρα ο Άγγελος Αναστασιάδης, στηρίζοντας τους παίκτες του.

Ο τεχνικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» υπογράμμισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ επισήμανε πως έτσι θα παίξει η ομάδα και με τον Παναθηναϊκό.

«Το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο. Δεν το αξίζαμε, γιατί είχαμε καλή παρουσία στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε απίθανα γκολ. Είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε εύκολα γκολ,

αλλά δεν έγιναν. Βάλαμε σήμερα να δούμε κάποια νέα παιδιά. Είμαι ευχαριστημένους από τους περισσότερους παίκτες, από κάποιους άλλους όχι», τόνισε αρχικά ο Αναστασιάδης και πρόσθεσε:

«Εκτός από το πολύ άσχημο αποτέλεσμα, τα μηνύματα είναι θετικά. Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σ' αυτά που ζητάω, δυστυχώς δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε σε τέτοιο γήπεδο. Δεν το λέω για δικαιολογία, αλλά το σημειώνω. Καλή συνέχεια στον Αστέρα. Δεν ήταν στα πλάνα μου να φύγουμε από το Κύπελλο, μπορούσαμε και το θέλαμε.

Πραγματικά είμαι ευχαριστημένος. Θα γελάσουν τελευταίοι αυτοί που εσείς γελάτε και ο κόσμος τους βρίζει. Οτιδήποτε βλέπετε στο γήπεδο την ευθύνη φέρω εγώ. Τα παιδιά όμως κάνουν μεγάλη προσπάθεια και δεν χρυσώνω κανένα χάπι».

Για τη συνέχεια επισήμανε: «Από ένα πλάγιο χάσαμε στον Άρη. Η Παναγία θέλει έτσι, έτσι θα γίνει. Στο τέλος θα τη φτιάξουμε όμως την ομάδα. Τώρα δεν μπορεί να παίξει η ομάδα όπως θέλουμε, αλλά βλέπω προσπάθεια από τα παιδιά και μεγάλη βελτίωση. Όπως είδαμε το σημερινό ματς, έτσι θα αντιμετωπίσουμε και την Κυριακή τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τριπλάσιες ευκαιρίες σήμερα από αντίπαλο κι όμως χάσαμε 1-4 από το πουθενά».

Keywords
Τυχαία Θέματα