Γκουρντιόλα: «Τέρατα οι παίκτες της Μπιλμπάο»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εντυπωσιάστηκε από το μαχητικό πνεύμα των ποδοσφαιριστών της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο χθεσινό 2-2 των «μπλαουγκράνα» για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο 40άχρονος κόουτς παραδέχθηκε ότι οι δύο ομάδες έδωσαν ένα ωραίο ματς. Σίγουρα, υπό τις τωρινές συνθήκες, το 2-2 δεν ήταν θετικό αποτέλεσμα για τον Γκουαρντιόλα και την Μπαρτσελόνα, αλλά ο πολυνίκης τεχνικός απέφυγε κάποιον αρνητικό χαρακτηρισμό στις πρώτες του δηλώσεις ύστερα από το παιχνίδι στο San Mames:

«Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου απόψε (σ.σ. χθες, 06/11),

αλλά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Όλοι απόλαυσαν ένα ωραίο σόου από 22 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω συμμετάσχει. Αυτό συνέβη επειδή δύο ομάδες προσπάθησαν να κερδίσουν».

Στην συνέχεια εκθείασε ξεχωριστά τους ποδοσφαιριστές της Αθλέτικ:

«Έχω πει ότι είναι τέρατα, αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει ομάδα με τόσο πάθος και με τόση επιθετικότητα. Δεν μας άφησε χώρους. Αν δεν είσαι έτοιμος, θα σε κερδίσει».

Και κατέληξε στην εικόνα της δική του ομάδας:

«Εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά για να ικανοποιηθούμε, πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια; Φυσικά κάναμε λάθη, αλλά συνολικά πραγματοποιήσαμε θετική εμφάνιση».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα