Στον τελικό οι Ντάιναμο

Το 2006 και το 2007, οι Χιούστον Ντάιναμο κατέκτησαν τα μοναδικά πρωταθλήματα της ιστορίας τους και το 2011 έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην κορυφή του MLS.

Μπροστά σε 20.839 θεατές, οι Ντάιναμο επιβλήθηκαν των γηπεδούχων Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι με 2-0. Η Σπόρτινγκ ανέλαβε άμεσα την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι ποδοσφαιριστές απώλεσαν τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν. Στο πρώτο ημίχρονο, ο πολύτιμος Μπραντ Ντέιβις τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε, όποτε δημιουργήθηκαν περισσότερες ελπίδες για

την Κάνσας Σίτι.

Ωστόσο, ένα τυχερό γκολ στο 53ο λεπτό από τον Άντρε Χαϊνόλτ διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ των Ντάιναμο. Στο 87ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ξεχυθεί στην επίθεση, ο Κάρλο Κόστλι «τελείωσε» οριστικά το ματς.

Έτσι, οι Τεξανοί θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του έτερου ημιτελικού στις 20 Νοεμβρίου στο Home Depot Center. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ έχασε μόλις για τρίτη φορά φέτος στην έδρα της, αλλά αυτή η ήττα σήμανε τον αποκλεισμό της από τα play off.

Στις 4 τα ξημερώματα, οι Λος Άντζελες Γκάλαξι υποδέχονται την Ρέαλ Σολτ Λέικ. Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στον τελικό του MLS και θα αντιμετωπίσει τους Χιούστον Ντάιναμο.

Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι: Νίλσεν, Μάιερς, Μπέσλερ, Κολίν, Σίνοβιτς (85’ Μπράβο), Καμαρά, Εσπινόζα (75’ Αρνάουντ), Ζούλιο Σέζαρ (82’ Τζέφερσον), Ζούσι, Σαπόνγκ, Μπάνμπερι.
Χιούστον Ντάιναμο: Χολ, Χαϊνόλτ, Μπόσγουελ, Κάμερον, Ας, Κρουζ, Μοφάτ, Καμάργκο, Ντέιβις (39’ Τέιλορ), Τσινγκ (78’ Κόστλι), Καρ (68’ Μπρούιν).

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα