Γκουαρντιόλα: «Είμαστε κουρασμένοι»

22:57 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στην κούραση των ποδοσφαιριστών του από τις συνεχείς υποχρεώσεις τόσο στο Champions League, όσο και στο ισπανικό πρωτάθλημα, εστίασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αναμετρήσεις για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στην Τσέλσι.


«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς οι παίκτες γνωρίζουν πως πολλά διακυβεύονται σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Οι ομάδες

που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία έχουν σημαντικό λόγο να αγωνίζονται για να παραμείνουν στην κατηγορία, οπότε θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Παίξαμε δύο φορές με τη Μίλαν και μεταξύ αυτών των παιχνιδιών, είχαμε και το ματς με την Μπιλμπάο. Είμαστε πολύ κουρασμένοι μετά από αυτά», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός ενόψει του σαββατιάτικου (07/04) αγώνα των «μπλαουγκράνα» με τη Σαραγόσα στο «Ρομαρέδα», συμπληρώνοντας για τις αναμετρήσεις με τους «μπλε»:

«Είναι πολύ έμπειρη ομάδα, παρόλο που το πρωτάθλημα γι αυτούς δεν έχει πάει όπως το περίμεναν. Αλλά σε μια διοργάνωση με δύο αγώνες, έχοντας τόσο καλούς παίκτες, είναι ικανοί να καταφέρουν τα πάντα. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στην άμυνα και στο κέντρο, ενώ έχει και καλό τερματοφύλακα. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα