Γ.Καρατζαφέρης: «Δεν θα μετέχω στο νέο κυβερνητικό σχήμα»

Αποθαρρυντική χαρακτήρισε την αδυναμία εξεύρεσης πολιτικού προσώπου για την πρωθυπουργία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, το κόμμα του οποίου δεν θα μετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη φιλική υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο και τις εξαιρετικά χρήσιμες σκέψεις του. Ευχαριστώ τον απερχόμενο πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου

για την πρόσκλησή του να συμμετέχω στην υπό δημιουργία κυβέρνηση σε εξαιρετικά τιμητική θέση. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ν.Δ. για τη σύμφωνη γνώμη του, όπως με διαβεβαίωσε ο Γ. Παπανδρέου, παρότι σήμερα κατέστη αδύνατο να επικοινωνήσω μαζί του» ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης.

Επίσης, ο κ. Καρατζαέρης επεσήμανε ότι «η αδυναμία εξευρέσεως ενός πολιτικού προσώπου για την πρωθυπουργία, όπως και η τελική σύνθεση της κυβερνήσεως με πολιτικά πρόσωπα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις οι οποίες βρίσκονται μπροστά μας, δεν αποτελούν ενθαρρυντικά στοιχεία».

Σε κάθε περίπτωση, διευκρίνισε ότι εφόσον πληρωθούν οι προϋποθέσεις που έθεσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, το ΛΑΟΣ θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση.

Πηγή: newscode.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα