«Άλωσε» τη Σύρο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 στη Σύρο, υποχρεώνοντας τον Φοίνικα στην πρώτη του φετινή ήττα.

Απέναντι στον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, αλλά και τη μοναδική ομάδα χωρίς απώλεια βαθμών, ο Ολυμπιακός στάθηκε σοβαρός, συγκεντρωμένος και έτοιμος να φτάσει στο ζητούμενο.

Ο Φοίνικας Σύρου υπέστη την πρώτη του φετινή ήττα από τους «ερυθρόλευκους», οι

οποίοι επικράτησαν με 3-1 στην Ερμούπολη και άφησαν τον αντίπαλό τους στην 4η θέση, πίσω από τους ίδιους, τον Ηρακλή και τον Παμβοχαϊκό.

Οι παίκτες του Καλμαζίδη προηγήθηκαν με 2-0, επέτρεψαν στους γηπεδούχους να μειώσουν, αλλά η κατάκτηση ενός σετ ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει σήμερα (7/11) ο Φοίνικας.

Ο Λάππας αντικαταστάθηκε από τον Γκοτς (βασικός είχε ξεκινήσει ο Νικηφορίδης), αλλά λύσεις και πάλι δε βρέθηκαν, παρά την προσπάθεια του Ντόκιτς να οδηγήσει το ματς στο τάι μπρέικ. Από το εις βάρος του 6-8 του 4ου σετ, ο Ολυμπιακός έκανε το 10-17, ωστόσο τέσσερις άσοι του Ντόκιτς έφεραν την ομάδα της Σύρου σε απόσταση αναπνοής (15-17), δίνοντάς της ελπίδες για την ανατροπή. Τα σερβίς του Σέρβου διαγώνιου δεν αποδείχθηκαν τελικά αρκετά για τους γηπεδούχους, που υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους ήττα από έναν ανώτερο, πάντως, αντίπαλο.

Τα σετ: 21-25, 21-25, 25-19, 22-25.


Keywords
Τυχαία Θέματα