Γιαννούλης: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Όνειρο χαρακτήρισε το αήττητο εφτά αγωνιστικών του Ατρόμητου ο Κώστας Γιαννούλης ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για το πρώτο του γκολ στη Super League το οποίο χάρισε μάλιστα τη νίκη στους Περιστεριώτες επί του ΠΑΣ.

«Είναι διπλή χαρά για μένα σίγουρα επειδή σκόραρα το πρώτο μου γκολ στη Super League

και επειδή η ομάδα μου νίκησε και πήρε το τρίποντο και είμαστε μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Συνεχίζουμε, είναι μεγάλο το πρωτάθλημα, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε τα τρίποντα», τόνισε αρχικά ο 24χρονος αμυντικός στην τηλεόραση της «NOVA», για να αναφερθεί στο γκολ που πέτυχε και τη συνεργασία του με τον Επστάιν:

«Με τον Επστάιν γνωριζόμαστε όπως έχω πει και παλιά από τον Ηρακλή. Συνεργαζόμαστε πάρα πολύ καλά, βλέπει πολύ χώρο, με βλέπει όταν κάνω τις κινήσεις, μου έκανε μια πολύ ωραία πάσα και ευτύχησα και σκόραρα»

Για την επιθετική φιλοσοφία που τους έχει εμφυσήσει ο Γιώργος Δώνης, συμπλήρωσε: «Αυτό είναι το πλάνο μας, να παίζουμε επιθετικά και τα μπακ να αναβαίνουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή τη στιγμή ήμουν εγώ ο τυχερός, σκόραρα, την άλλη φορά μπορεί να είναι ο Γιάννης Σκόνδρας»

Για το γεγονός πως ο Ατρόμητος «έκατσε» μετά το γκολ που σημείωσε, τόνισε: «Το έχουμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια αυτό, σκοράρουμε και στο δεύτερο ημίχρονο ενστικτωδώς χαλαρώνουμε και κλεινόμαστε ώστε να πάρουμε το τρίποντο. Τα Γιάννινα δεν δημιούργησαν κάποια ευκαιρία να σκοράρουν, από εκεί και πέρα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλο γκολ με τον Μήτρογλου που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο τέλος, όλα καλά, πήραμε το 1-0 και συνεχίζουμε»

Για το αήττητο και τo γεγονός πως ο Ατρόμητος βρίσκεται στην πρώτη θέση, τόνισε: «Σίγουρα είναι ένα πολύ ωραίο όνειρο. Φτιάξαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, αυτό θέλουμε να πετύχουμε, να είμαστε αήττητοι και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Για τον ερχόμενο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, δήλωσε: «Ντέρμπι τώρα, πάλι το έχουμε εντός έδρας, ο κόσμος θα μας βοηθήσει πάλι και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και θα τους κερδίσουμε»

Για τα ευρωπαϊκά όνειρα του κόσμου, κατέληξε: «Όταν φέρνεις αυτά τα αποτελέσματα σίγουρα ο κόσμος έχει περισσότερες απαιτήσεις. Από εκεί και πέρα εμείς θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα στα επόμενα ματς και μακάρι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα