«Σημαντική η νίκη στην πρεμιέρα»

22:35 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ηλυσιακός κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος της Καβάλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 με 68-67 με τον Κώστα Φλεβαράκη να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του.

«Κρίμα που δεν τα είδε κόσμος αυτό το παιχνίδι. Διότι άσχετα με την ποιότητα και τα ονόματα, τέτοια ματς κρατούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Στο τελευταίο το τάιμ άουτ είπα στους παίκτες ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Ό,τι δεν πιάνει σε όλο το ματς, πιάνει στο τέλος. To ίδιο πράγμα έγινε στην Καβάλα αλλά με τη νίκη να καταλήγει στους γηπεδούχους.

Η Καβάλα θα κάνει εξίσου καλή πορεία με τη περσινή. Το άγχος δεν έπρεπε να μας επηρεάσει τόσο πολύ, όμως μια πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη για τον γηπεδούχο. Είναι σημαντικό να ξεκινάς με νίκη. Με δουλειά και με ηρεμία, που δεν είχαμε σήμερα, θα συνεχίσουμε»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Πίφτης τόνισε: «Στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη. Δεν διαχειριστήκαμε καλά τις τελευταίες φάσεις του αγώνα. Μας στοίχισαν τα 20 λάθη που κάναμε. Η επόμενη μέρα μας προβληματίζει γιατί ο Πάσαλιτς υπέστη βαρύ διάστρεμμα, που στοίχισε στην ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα