Φυντάνης: «Η Παναχαϊκή μπαίνει σε άλλη λογική»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής είδε σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Δόξα Κρανούλας.

{textlink02}

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Δόξα Κρανούλας ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» σημείωσε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αξιόλογη ομάδα που μπορεί να παίξει καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτό βοήθησε και εμάς, αλλά εμείς στο α’ ημίχρονο είχαμε το μυαλό στο ματς με την Καλλιθέα. Μόλις οι παίκτες είδαν τα σκούρα στο β’ ημίχρονο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, χάσαμε ευκαιρίες και δίκαια φτάσαμε στη νίκη.

Η Παναχαϊκή άρχισε να γίνεται οικογένεια και φάνηκε σε δύο ενέργειες που ο Μενδρινός

επέμενε να αγωνιστεί με πυρετό, ο δε Σπίνουλας ήταν εκτός αποστολής και ταξίδεψε μόνος από την Πάτρα και ήρθε να αγωνιστεί. Συγχαρητήρια στη Δόξα, δικαιούται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Παναχαϊκή μπαίνει σε μια άλλη λογική, να γίνει μια ομάδα με δύναμη και τσαμπουκά στο ποδόσφαιρο, εντός και εκτός έδρας σε όλα τα παιχνίδια».

Ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, Απόστολος Ανδρούτσος είπε: «Χρειαζόμασταν την πρόκριση οπωσδήποτε για πολλούς λόγους. Την πήραμε έστω στα πέναλτι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Από εδώ και πέρα να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Κυριακής για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Keywords
Τυχαία Θέματα