Η Καλλιθέα «καθάρισε» τη Μαγούλα στην παράταση

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά τελικά πήρε το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου η Καλλιθέα, που επικράτησε 4-2 του Αστέρα Μαγούλας.

{textlink02}

Χιτσκοκικό φινάλε είχε η αναμέτρηση της Τετάρτης (23/11) στη Μαγούλα ανάμεσα στον Αστέρα και την Καλλιθέα. Οι φιλοξενούμενοι σαφώς πιο έτοιμοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 1’ με τον Μαρουκάκη, όμως η ομάδα του Στέλιου Βογιατζή στο 29’ έφερε το ματς στα ίσα με τον Τσούπρο. Ο Καλτσάς στο 78’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην αθηναϊκή ομάδα, αλλά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσούπρος έβαλε

ξανά στο παιχνίδι τον Αστέρα.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, αλλά εκεί οι γηπεδούχοι «πλήρωσαν» την κόπωση από την αποβολή του Αγριμάκη στο 5ο λεπτό. Αν και ο Πλατέλλας νικήθηκε στο πέναλτι που εκτέλεσε από τον νεοεισελθόντα Λάμπρου, ο Σταύρου στο 115’ και ο Πλατέλλας στο 119’ «καθάρισαν» την πρόκριση.

Η Καλλιθέα στις 7 Δεκεμβρίου θα υποδεχτεί τη Βέροια και ο νικητής του ζευγαριού θα βρει στον δρόμο του τον Ολυμπιακό.

Ο διαιτητής Ρατσιάτος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη στους Τσούπρο, Λάμπρου, Θωμόπουλο, Πρίπου, Καλτσά, Ηρακλή και κόκκινη στον Αγριμάκη στο 94’

Αστέρας Μαγούλας: Αγριμάκης, Κουσούρης, Λάμπρου, Κολοβός, Τσούπρος, Μάρης, Κονέ, Έβερετ, Σερέπας, Μανίκας, Οξύζογλου (63' Kαλογρίδης).

Καλλιθέα: Κατσούλης, Θωμόπουλος (46' Αρκούδας), Βιδάλης, Πρίπου, Ηρακλής, Καλτσάς, Φουντουκίδης, Μιχαλόπουλος, Ματσούκας (46' Πλατέλλας), Μαρουκάκης, Ντακόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα