Φραγκιάς: «Αισθανθήκαμε όμορφα»

Ο τεχνικός του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς, τόνισε πως άπαντες στην ομάδα της Ρόδου δεν έχουν… συνειδητοποιήσει το γεγονός πως αγωνίζονται στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Οι Ροδίτες γνώρισαν την ήττα με 103-67 από τον Παναθηναϊκό με τον Βασίλη Φραγκιά να δηλώνει στον Sentra 103,3 FM πως παρόλο που το «μάθημα» ήταν… σκληρό από τους παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Αρχικά, για την πορεία του Κολοσσού: «Είναι κάτι που αν μας το έλεγε κάποιος τον Αύγουστο, νομίζω πως θα τον περνούσαν για τρελό. Προσπαθούσαμε

να συνειδητοποιήσουμε πως ήταν ημιτελικός και αισθανόμασταν πολύ όμορφα, γιατί οι προσπάθειες όλων έπιασαν τρόπο. Ήταν μια τεράστια επιτυχία»

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και για τη συνέχεια: «Όταν παίζει με έναν αντίπαλο σαν τον Παναθηναϊκό, διαφέρουν πολλά πράγματα. Αυτό που θα ήθελα εγώ στα επόμενα δυο ή τρία παιχνίδια να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Δεν περιμέναμε να δούμε τους ημιτελικούς για να ξέρουμε τους τελικούς. Οι άλλες οι σειράς θα ξεκινήσουν μετά το Final 4 και θα είναι ψυχοφθόρες, καθώς μπορεί να πάμε μέχρι πέντε παιχνίδια. Ουσιαστικά πρέπει να βρούμε κίνητρο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ η 3η θέση δεν δίνει κάτι. Ο Κολοσσός θα πρέπει να λύσει τον γρίφο του Eurocup»

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το Final 4: «Νομίζω πως οι μηχανές έχουν ανέβει πολύ. Αρχίζουν και βγαίνουν καλύτερα οι αυτοματισμοί. Δείχνουν διάθεση και έτοιμοι για να πάνε στην Κωνσταντινούπολη να παίξουν με την ΤΣΣΚΑ»

Για το αν ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό θεωρούνται αουτσάιντερ στο Final 4: «Νομίζω πως κάπως έτσι είναι. Στα Final 4 όμως δεν υπάρχουν φαβορί γιατί δεν είναι μια σειρά παιχνιδιών. Είναι θέμα βραδιάς, θέμα άγχους και απέναντι τους θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πάνε με τις ίδιες πιθανότητες».

O Bασίλης Φραγκιάς, κατέληξε τονίζοντας: «Το πιο σημαντικό είναι πως οι επαρχιακές ομάδες πρωταγωνίστησαν και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι ομάδες θα πλησιάσουν από τις θέσεις 1-2. Πληρώνουν παλιές αμαρτίες. Εμείς καταφέραμε να τις βγάλουμε από πάνω μας. Θα περιοριστεί το ενδιαφέρον αν δεν αλλάξει αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα