Το «ευχαριστώ» της Χαλκίδας στην Ένωση Ιλίου

Τις θερμές ευχαριστίες της στους διοικούντες την Ένωση Ιλίου, για την άψογη φιλοξενία τους στο μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής, απέδωσε η Χαλκίδα

Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου γνώρισαν βαριά εκτός έδρας ήττα κι έπεσαν από την κορυφή του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής. Παρά την πίκρα τους δεν θα μπορούσαν να μην αναγνωρίσουν την υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε στο Ίλιον, με τους διοικούντες να εκδίδουν ευχαριστήρια ανακοίνωση, στην οποία επιφυλάσσονται για ανάλογη φιλοξενία όποτε ξαναπαίξουν στο κλειστό της Κανήθου.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση και οι άνθρωποι του

Γυμναστικού αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν αγωνιστικά την ομάδα της Ένωσης Ιλίου για τη νίκη στο ντέρμπι και την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Πραγματικά άξιζαν τη νίκη και την άνοδο. Όμως, επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας του Ιλίου για τη «θερμή φιλοξενία» που τόσο καλά είχε προετοιμάσει για την ομάδα της Χαλκίδας (κυρίως στον προπονητή και στους παίκτες). Ήταν άλλωστε κάτι που το διαπίστωσαν και οι εκατοντάδες φίλοι του μπάσκετ που κατέκλυσαν το κλειστό του Ίλιου. Επιφυλασσόμεθα, εάν ξαναβρεθούμε αντίπαλοι σε οποιαδήποτε κατηγορία, να ανταποδώσουμε και στη Χαλκίδα αυτήν την όμορφη και αθλητική «φιλοξενία» που τύχαμε στο Ίλιον. Άλλωστε, τέτοιες αθλητικές συμπεριφορές πρέπει να παραδειγματίζουν και να μην μένουν αναπάντητες. Σας ευχαριστούμε, κύριοι…».

Keywords
Τυχαία Θέματα