Στόχος η παραμονή

18:15 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η στελέχωση του ρόστερ της ΓΕ Ηρακλείου βασίζεται σε πολλούς αθλητές από τις υποδομές του συλλόγου και μετεγγραφές αθλητών με πολύχρονη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες Τέσσερις ενέργειες από τους ανθρώπους της Γ.Ε. Ηρακλείου περιελάμβανε η φετινή μεταγραφική περίοδος, εν όψει του επόμενου Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πασαδόρος της ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου Πετρούγακης, ο τέως κεντρικός του Εθνικού Πειραιώς, Παύλος Χατζηδημητρίου και ο πρώην κεντρικός του ΟΦΗ, Δημήτρης Χατζηδάκης,

έχουν ενταχθεί στην ομάδα. Επίσης, στην ομάδα παρέμεινε, με ανανέωση του δανεισμού του και ο ακραίος, Δημήτρης Αντωνάκης, το δελτίο του οποίου ανήκει στους ανθρώπους της ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου.

Στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η παραμονή που αυτόματα είναι και άνοδος στη Α2' Εθνική κατηγορία. Τεχνικός σύμβουλος ο πολύπειρος Ματαλιωτάκης Ανδρέας με βαθιά γνώση του βόλεϊ, πρώην αθλητής της ομάδος. Έφορος τμήματος ο Γρύλλος Λεωνίδας (για 10η χρονιά) γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.ΠΕ.Κρήτης, πρώην αθλητής της ομάδος. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ο Βρέτζος Μανώλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα