Φέισα: «Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»

18:47 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Σε διάψευση των σεναρίων που τον ήθελαν μία… ανάσα από την επιστροφή του στην Παρτιζάν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο νεαρός Σέρβος των «ερυθρόλευκων» έφτασε στον Πειραιά το καλοκαίρι από τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου, ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το… μέρος του, καθώς αντιμετώπισε

πολλούς τραυματισμούς, οι οποίοι δεν του επέτρεψαν να δείξει το τεράστιο ταλέντο του.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της χώρας του και το μέλλον του απασχολεί έντονα τον Τύπο της Σερβίας. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε ένα σενάριο που τον ήθελε να επιστρέψει στην Παρτιζάν, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, ο Λιούμπομιρ Φέισα έσπευσε να διαψεύσει τις συγκεκριμένες φήμες. «Δεν ξέρω πως έχει προκύψει αυτή η πληροφορία. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμα τρία χρονιά. Ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος με μένα και εγώ δεν το συζητάω καν», ήταν τα λόγια του νεαρού άσου στην εφημερίδα «Sport», όπως φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα «serbiancafe».

Και συνεχίζει: «Απέναντι στον Ατρόμητο (σ.σ. για το πρωτάθλημα) αγωνίστηκα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχα την ασίστ στο γκολ και έκανα όλα όσα μου ζήτησε ο προπονητής μου, Ερνέστο Βαλβέρδε. Μου ανέφεραν πως είχαν κάνει καλή εντύπωση στο παιχνίδι».

Παράλληλα, ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού έδωσε και τα προγνωστικά του για το μεγάλο Σαββατιάκο (5/5) ντέρμπι του πρωταθλήματος, μεταξύ της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα: «Θα νικήσει η Παρτιζάν. Παίξτε το «άσο» για να πληρωθείτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα