Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-3 (Κ20)

18:47 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

«Ξύπνησε» στην επανάληψη η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 την αντίστοιχη της Δόξα Δράμας σήμερα (05/05), με το «διπλό» να «κλειδώνει» μέσα σε διάστημα δυο λεπτών!

Για ένα ημίχρονο άντεξαν οι «μαυραετοί», κρατώντας το ματς με τους «ερυθρόλευκους» χωρίς σκορ, καθώς στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να λύσουν τον… γόρδιο δεσμό και να κερδίσουν εντέλει με 3-0, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20…

Ο Βέργος στο 57’ άνοιξε το σκορ για τον

Ολυμπιακό και ο Γκόγκιτς δυο λεπτά αργότερα έκοψε κάθε… όνειρο της Δράμας για ισοφάριση, ενώ ο Φουκαράς που μπήκε ως αλλαγή έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, σκοράροντας στο 89ο λεπτό.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Βασιλειάδης Μ., Τουνγκελίδης, Τσιμπλίδης (73' Πεντεζίδης), Βασιλειάδης Α., Ράδος (78' Δημητριάδης), Σιάμπος, Στεργιανός - Μιχαηλίδης, Χιντασέλι, Κούμπρογλου, Νικολαϊδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Λύρας, Λυκογιάννης, Βραμεντσάλης, Σούλης, Σταμόγιαννος, Βέργος (60' Φουκαράς), Κοτσαρίδης, Διαμαντάκος, Σούκιας (46' Γκόγκιτς), Ιωαννίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα