Σύλληψη για την Arianny Celeste

Στη φυλακή για… ενδοοικογενειακή βία βρέθηκε για λίγες ώρες η Arianny Celeste, γνωστότερο ring girl του UFC.

Η 26χρονη Αμερικανίδα κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία και φυλακίστηκε. Όλα αυτά λίγες ώρες πριν από το UFC 146, στο οποίο βρέθηκε με καθυστέρηση! Μάλιστα δέχθηκε την αποθέωση από το κοινό, μόλις έγινε αντιληπτή στο κλειστό του Λας

Βέγκας.

Άλλωστε κατέβαλε χρηματική εγγύηση 3,000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη. Ακολούθησαν δηλώσεις στήριξης από το promotion, το οποίο ξεκαθάρισε πως η Celeste παραμένει το γυναικείο του «πρόσωπο». ‘Όπως και να έχει, θα ακολουθήσει σχετικό δικαστήριο.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως η μικροκαμωμένη Celeste κατάφερε βίαια χτυπήματα εναντίον κάποιου άνδρα, που φαίνεται πως δεν κάλυψε τις απαιτήσεις της! Μέσω Twitter είχε ανακοινώσει ραντεβού με κάποιον σε εστιατόριο, λίγες ώρες πριν από τη σύλληψη, οπότε τα δύο περιστατικά «συνδέθηκαν» σε επίπεδο φημολογιών από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο, πέρα από την κατηγορία. Προφανώς παρακολουθεί πολύ φανατικά τους αγώνες στο οκτάγωνο και έχει αντιγράψει κινήσεις, τις οποίες χρησιμοποιεί στην προσωπική της ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα