Εξέδρα «Sir Alex Ferguson» στο Ολντ Τράφορντ

Θέλοντας να τιμήσει τον Αλεξ Φέργκιουσον για την προσφορά του στο σύλλογο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε το όνομα του Σκοτσέζου στη Βόρεια Εξέδρα του Ολντ Τράφορντ.

Πρόκειται για σημαντική τιμή, καθώς ο Φέργκιουσον είναι εν ενεργεία προπονητής των «μπέμπηδων» και συνήθως τέτοιες διαδικασίες λαμβάνουν χώρα έπειτα από το τέλος της καριέρας του εκάστοτε «πρωταγωνιστή».

«Τα 25 χρόνια στον πάγκο της Γιουνάιτεντ είναι μεγάλο

κατόρθωμα. Εκπροσωπώντας τη διοίκηση και τους οπαδούς της Μάντσεστερ, καθώς επίσης και τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, θέλω να συγχαρώ τον Αλεξ», δήλωσε πριν τον σαββατιάτικο αγώνα με τη Σάντερλαντ ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Γκιλ και συνέχισε:

«Ο σύλλογος επιθυμούσε να γιορτάσει για την περίσταση και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η βόρεια εξέδρα, που είναι και η μεγαλύτερη στο Ολντ Τράφορντ, παίρνει το όνομα του Φέργκιουσον (Sir Alex Ferguson Stand)»

Οπως γνωστοποίησε μάλιστα η Γιουνάιτεντ, έξω από την είσοδο της συγκεκριμένης θύρας θα υπάρχει από τον Αύγουστο του 2012 και το άγαλμα του Φέργκιουσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα