Ετοιμάζει Πελεκάνο, Παπαδόπουλο ο Ίβκοβιτς

Το πρόβλημα του Έισι Λο, που ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα, φέρνει το Μιχάλη Πελεκάνο στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κρίνει πως χρειάζεται ακόμα έναν έμπειρο ψηλό, έτσι το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στη 12άδα και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, αντί του Ανδρέα Γλυνιαδάκη που είχε επιλεγεί για την ημιτελική αναμέτρηση του Final 4 της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην Μπαρτσελόνα (στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ

Μόσχας αγωνίστηκε ο Παπαδόπουλος). Αν και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα από το Σέρβο τεχνικό, είναι πολύ πιθανό πλέον αμφότεροι να συμπεριληφθούν στη 12άδα των Πειραιωτών για τον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί αύριο (21/05, 19.00) στο ΣΕΦ.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο, Βαγγέλης Αγγέλου, θα περιμένουν και τη σημερινή (20/05) απογευματινή προπόνηση, αν και πολύ δύσκολα θα πάρει μέρος ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει καταφέρει να πατήσει παρκέ από την περασμένη Τρίτη (15/05), ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία για τους τελικούς κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, και η συμμετοχή του στον αυριανό (21/05) τελικό παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Το πιο πιθανό είναι να προφυλαχθεί, ώστε να είναι έτοιμος για το δεύτερο τελικό που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (24/05), στο ΟΑΚΑ. Εάν τελικά ο Λο μείνει εκτός πλάνων, ο Μιχάλης Πελεκάνος έχει σημαντικές πιθανότητες να βρεθεί τη 12άδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα