«Ιδιοκτήτης του Απόλλωνα ο κόσμος του»

Το πρωτάθλημα της Α2 ολοκληρώθηκε και ο Απόλλων Πατρών στρέφει κι επίσημα πλέον το βλέμμα του στη νέα χρονιά, που θα τον βρει στη μεγάλη κατηγορία.

Πρωταρχικό μέλημα των διοικούντων δεν είναι άλλο από τη σύσταση της ΚΑΕ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην προσπάθεια που θα γίνει για τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1, ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας, θα πρέπει να συνδράμουν όλοι και

πάνω από όλα ο κόσμος, αφού ο Απόλλωνας ανήκει στους φιλάθλους τους: «Ολοκληρώθηκε μια μαγική περίοδος με την επάνοδο στην Α1 ύστερα από πέντε πέτρινα χρόνια... Τώρα σειρά έχει η ανασυγκρότησή μας για την ίδρυση ΚΑΕ, η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα με τη συμμετοχή όλης της Πάτρας, γιατί ο Απόλλωνας θα έχει έναν ιδιοκτήτη: τον απλό φίλαθλό του!».

Από εκεί και πέρα, στην προκήρυξη εκλογών για τις 27 Μαΐου προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών, θέλοντας έτσι να εισέλθουν νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο. Η πρόσκληση στη γενική συνέλευση: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. Απόλλωνα Πατρών προσκαλεί τα μέλη του συλλόγου σε γενική συνέλευση την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 και ώρα 6 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου στην Περιβόλα Πατρών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα διενεργηθεί σύμφωνα με το καταστατικό τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 και ώρα 6 μ.μ. στον ίδιο χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα