Αμπντούν: «Θα έμενα με χαρά για πολλά χρόνια»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια, εξέφρασε ο Τζαμέλ Αμπντούν σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό κανάλι.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην εκπομπή «Betweekend» του «Τηλεάστυ», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή (20/5) για την φετινή του παρουσία στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και την σχέση του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε

και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών μίλησε για:

Την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: «Νιώθω πάρα πολύ καλά και μεγάλη ευχαρίστηση. Κάναμε μεγάλη σεζόν με δύο τίτλους. Μας στήριξαν πολύ οι φίλαθλοί μας, ενώ πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στην Ευρώπη, αλλά εξαρχής οι στόχοι ήταν πρωτάθλημα και Κύπελλο και από τη στιγμή που τα καταφέραμε είμαστε περήφανοι. Μεγάλη εμπειρία η φετινή σεζόν. Σκόραρα 4 γκολ και έδωσα 13 ασίστ σε 35 παιχνίδια. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα γιατί ήρθα σε ένα νέο περιβάλλον και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν με καλύτερη προετοιμασία θα πάω καλύτερα».

Το κακό ξεκίνημά του στην χρονιά: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι δεν έκανα προετοιμασία. Όταν δεν είμαι σε καλή κατάσταση, δεν μπορώ να εκφραστώ ποδοσφαιρικά και αυτό φάνηκε στη δεύτερη περίοδο της σεζόν».

Την επαφή του με τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ σημαντικό να ακούς τον κόσμο να φωνάζει το όνομά σου, ειδικά για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ξεκινήσει καλά, γιατί μου είχαν πει ότι είναι δύσκολο να αντιστραφεί το κλίμα όταν δεν έχει ξεκινήσει καλά. Δούλεψα πολύ γι’ αυτό και οποιαδήποτε επιτυχία περνάει μέσα από τη δουλειά».

Τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη: «Πάνω από όλα, πέραν από πρόεδρος της ομάδας, το σημαντικό είναι πως είναι φίλαθλος. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με έναν μεγάλο πρόεδρο. Μας στήριξε σε δύσκολες στιγμές και είναι όμορφο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει τέτοιους ανθρώπους...».

Τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ο Βαλβέρδε έχει κερδίσει πέντε τίτλους σε τρία χρόνια στην Ελλάδα και έφερε τη δική του φιλοσοφία στο παιχνίδι. Η φυγή του θα είναι απώλεια για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους βοηθούς του που είναι πολύ σημαντικοί για μία ομάδα. Του εύχομαι το καλύτερο στην επόμενη ομάδα του. Καταρχάς όταν κερδίζει κάποιος τίτλους, είναι δύσκολο να αντικατασταθεί. Πρώτα από όλα ο Βαλβέρδε είναι καλός άνθρωπος και μετά προπονητής. Είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι καλούς ανθρώπους. Και θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον επόμενο προπονητή, μια και ο Βαλβέρδε άφησε το αποτύπωμά του».

Το τέρμα που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Είμαι υπερήφανος γι’ αυτό το γκολ γιατί ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Σε ένα γήπεδο με τόσο κόσμο να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν κάτι που μου ζέστανε την καρδιά. Όταν σκόραρα πήγα προς τον πάγκο γιατί είμαστε μία ομάδα. Δεν το σκέφτηκα πολύ, αλλά ήθελα να το μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου. Αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και η επίτευξη των στόχων».

Την παραμονή του στον Πειραιά: «Το εύχομαι να μείνω γιατί

Keywords
Τυχαία Θέματα