Διλμπέρης: «Μόνο εγώ ευθύνομαι για την ήττα από τον Ηρακλή»

Ο Εθνικός Γαζώρου μπήκε σε περιπέτειες αναφορικά με την απευθείας άνοδό του στη Football League μετά την ήττα από τον Ηρακλή και ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ανέλαβε εξ' ολοκλήρου την ευθύνη.

Οι Σερραίοι περιμένουν πλέον την απόφαση για το ματς που δεν έγινε την περασμένη αγωνιστική λόγω της επίθεσης στο πούλμαν του Τυρνάβου.

«Σ' ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, νομίζω ότι την ευθύνη για

την σημερινή ήττα την έχω εγώ και μόνο εγώ. Υπήρχαν συγκεκριμένα δεδομένα, τα οποία ήθελα να ζυγίσω, αλλά δεν το έκανα σωστά.

Το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε χωρίς παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, το γεγονός ότι παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να χαθούν οι αυτοματισμοί, επηρέασε την ψυχολογία μας. Δεν ήμασταν καλοί. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έγινε τίποτα από αυτά που είπαμε. Δεν είχαμε καθόλου πάθος στην άμυνα, οι μπάλες πέρασαν στην πλάτη μας, ενώ δεν κάναμε καμιά προσπάθεια πίεσης στο επιθετικό κομμάτι ώστε να κλέψουμε μπάλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε με ένα 3-5-2 το οποίο έχουμε δουλέψει αρκετά, αλλά σήμερα είχαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν το κάναμε και όταν ο διαιτητής έπρεπε να είναι 50αρίσιος, έπαιξε Ηρακλή. Για εμάς ότι και να πούμε αυτή τη στιγμή, αυτό που μετράει είναι η επόμενη μέρα. Και αυτή ειναι θολή, διότι δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί. Μόνο που πρέπει οπωσδήποτε να μην αποδωθούν ευθύνες σε αυτά τα παιδιά», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Εθνικού.

Για την προσπάθεια του Ηρακλή: «Εύχομαι να βρει η ομάδα, σύντομα τον δρομό της. Ο Ηρακλής δεν έχει καμία δουλειά σ' αυτή την κατηγορία και εύχομαι το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα