Επίσκεψη των Μάτζικ στον Ντουάιτ Χάουαρντ

04:03 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στο Λος Άντζελες παραμένει ο Ντουάιτ Χάουαρντ και συνεχίζει την αποθεραπεία του, αλλά δέχθηκε επίσκεψη από τον Ότις Σμιθ, ιατρό των Ορλάντο Μάτζικ.

Δεν έχει επιστρέψει ο 26χρονος σέντερ στο Ορλάντο ύστερα από την εγχείρηση στη μέση, στην οποία υποβλήθηκε ευρισκόμενος στο Λος Άντζελες από ειδικό χειρούργο. Ύστερα από κάποιες ημέρες, ο Σμιθ επέστρεψε στην «πόλη των αγγέλων», ώστε να διαπιστώσει από κοντά την πορεία της υγείας του «σούπερμαν», όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Άλεξ Μάρτινς.

Ο Σμιθ θα μείνει μία ημέρα στην πόλη

της Καλιφόρνια και θα επιστρέψει στο Ορλάντο για τον αγώνα της ομάδας του με τους Ιντιάνα Πέισερς, ο οποίος είναι ο τρίτος στη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs. Οι αρμόδιοι ιατροί του έχουν απαγορέψει, για την ώρα, τα αεροπορικά ταξίδια και για αυτό ο ίδιος ο Χάουαρντ δεν έχει επανέλθει στην έδρα των Μάτζικ και ασχολείται αποκλειστικά με την αποθεραπεία του.

Από την άλλη, οι Πέισερς ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την τελευταία τους προπόνηση στην Ιντιανάπολις, πριν από το δικό τους ταξίδι στο Ορλάντο. Αντίθετα, ο Σταν Βαν Γκάντι έδωσε ρεπό στους παίκτες των Μάτζικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα