Επικό ματς με… 17 γκολ στην Φιλαδέλφεια

Οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς συνέτριψαν αγωνιστικά τους Ουίνιπεγκ Τζετς, αλλά ηττήθηκαν με… 9-8 εντός έδρας.

Το σκορ άνοιξε υπέρ των γηπεδούχων με τον Scott Hartnell, ωστόσο, πριν την λήξη του πρώτου εικοσαλέπτου οι Randy Jones, Jim Slater και Kyle Wellwood διαμόρφωσαν το 3-1 υπέρ των Τζετς. Από την δεύτερη περίοδο, οι Φλάιερς ανέλαβαν τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά οι Tanner Glass και Nik Antropov διαμόρφωσαν το 5-1 υπέρ των… φιλοξενούμενων.

Στην συνέχεια, ο Claude

Giroux μείωσε, αλλά o Evander Kane «απάντησε» με το 6-2. Ακολούθησε η μείωση του σκορ σε 6-4 από τους Danny Briere και Max Talbot σε ένα εικοσάλεπτο με έξι γκολ. Μάλιστα, ο Briere πέτυχε δεύτερο γκολ στην αρχή της τρίτης περιόδου και με την συμβολή των Matt Read και James van Riemsdyk το σκορ έγινε… 7-6 υπέρ του συλλόγου της Φιλαδέλφειας.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, οι Alex Burmistrov και Mark Stuart έβαλαν πάλι τους Τζετς μπροστά στο σκορ, αν και οι Φλάιερς επιχείρησαν υπερδιπλάσια σουτ προς την αντίπαλη εστία. Ο van Riemsdyk ισοφάρισε… 8-8, αλλά ο Andrew Ladd είχε την… τελευταία κουβέντα 1:06 πριν την λήξη και με το τρίτο του φετινό γκολ έδωσε την νίκη στους Τζετς με 9-8!

Φυσικά, αμφότερες οι ομάδες αντικατέστησαν τους αρχικούς τους τερματοφύλακες, κάτι που δύσκολα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Το δεδομένο, όμως, είναι ότι η ομάδα του Ουίνιπεγκ έχει πλέον επτά βαθμούς και αυτή της Φιλαδέλφειας έμεινε στους 11.

Keywords